QGIS käyttöön päivässä

QGIS 3 tutuksi

Opi käyttämään paikkatieto-ohjelmisto QGIS:in uusinta 3-versiota

Nyt tuore QGIS 3 tutuksi!

QGIS on siirtynyt seuraavalle tasolle paikkatieto-ohjelmistojen kehityksessä. Versio tuo tullessaan paljon uusia työkaluja paikkatietojen käyttöön. Syksyn ensimmäisellä QGIS-kurssillamme käydään läpi aiemman version ja uuden version eroja. Pääset myös tutustumaan QGIS 3:n visualisointityökaluihin, 3D-maailmaan sekä ominaisuustietotaulun helpompaan muokkaukseen. Paneudumme myös Geopackage-formaattiin, jota QGIS 3 tukee natiivina tallennusformaattina.

Mikael Vaaltola
Mikael Vaaltola
Paikkatietoasiantuntija

Kouluttajasta

Mikael taitaa Gispolla laajasti paikkatietoon ja tekniikkaan liittyvät kysymykset ja analyysit. Myös sovelluskehitys, tietotekniikka sekä avoin data ovat hänelle läheisiä.

Mitä koulutusmateriaaleja pakettiin kuuluu?

1 Multimedia
2 Texts
8.0

Kouluttaja tukee läpi koulutuksen

Osana koulutusta saat myös tukea kouluttajalta ongelma- ja muissa tilanteissa, jossa kaipaat apua, neuvoja tai ideoita koulutusteeman tiimoilta. Koulutettava voi osallistua osana koulutusta myös keskusteluihin, joiden avulla voi myös kysyä ja oppia yhdessä kanssaopiskelijoiden kanssa.

Kouluttaudu kanssamme miellyttävien videoiden, harjoituksien, quizzien ja muun materiaalin avulla. Pääset kerrankin opiskelemaan omaan tahtiin ja omalla tavallasi.

Ilmoittaudu mukaan nyt!